DOS og don’ts til boliglån

Køb hjem er blevet meget let i dag med en bred vifte af boliglån optioner til rådighed på markedet. Mange mennesker foretrækker at købe et hus end at gå til en lejet en. Men før du går til nogen aftale om boliglån, er du nødt til at have alle de opdaterede viden.

Fem DOS for boliglån:-prøv og gøre alle dine lån og gæld betalinger til tiden. Hver 30-, 60-, eller 90-dag kriminalitet på et lån eller kredit refinansiering vil reducere kredit score långiver ender overvejer som en del af lånet fil. Den score til gengæld vil bestemme boliglån realkreditlån du får.

-Hvis der mangler noget bliver afgørende, glip af kreditkort betaling først, efterfulgt af afdrag lån betaling og endelig den eksisterende boliglån realkreditlån. Credit scoring systemer se på udførelsen af lignende lån først, før de beslutter den type score til at tildele.

-Prøv at betale alle de gæld og sætte et mindre beløb på tidspunktet for lukningen. Dette efterlader låntager med større realkreditlån, men også give dem mulighed for at erstatte ikke skat-fradragsberettigede, høj rente gæld med lavere sats boliglån gæld, der indeholder fradragsberettigede renter.

-Hvis flere finansielle forpligtelser kommer til at dukke op i den nærmeste fremtid, få boliglån først. Visse kredit forespørgsler såsom nye ansøgninger om kreditkort kan skade en låntagers kredit score, især hvis de er indgivet i månederne forud for hjem lånet revision proces.

-Prøv at øge størrelsen af udbetalingen på dit boliglån gennem solide besparelser. At sætte besparelserne i noget volatilt som individuel bestand er meget undgåelige. Dette er også tilrådeligt at evaluere pengemarkedet eller andre konti, der tilbyder rimelige afkast, automatisk lønsums fradrag eller andre finansielle incitamenter til at spare.

Fem don’ts for boliglån:-Hvis du lige er kommet ind i en bolig pant deal, så er det stærkt anbefales at undgå store indkøb i løbet af de næste par måneder. Dette kan gøre færre penge til rådighed for udbetaling, der kan også ende op til et andet lån.

-Gå ikke efter et meget dyrt hus, hvis dit budget ikke understøtter. Hvis du starter med en relativt lille månedlig bolig betaling og flytte til en enorm en, vil det ende med at dække for meget lån med for små penge.

-Forsøg ikke at få præ-kvalificeret til din bolig realkreditlån snarere få forhåndsgodkendt. Før du får forhåndsgodkendt, skal du også give långivere til at trække kredit rapporter, kontrollere gæld-til-indkomst nøgletal og også til at udføre andre tegnings trin. Dette kan sætte dig tættere på at få et lån.

-Glem ikke din penge personlighed, mens du får et boliglån. Gem og Akkumuler egenkapital hurtigere ved at gå med den kortere sigt og højere betaling via Primebanks.org, hvis det er muligt.

-Glem ikke den byrde et homeownership bringer. Omkostningerne ved misligholdende på et boliglån realkreditlån er kan være meget større end straffen for manglende en husleje betaling. Hvis du har for mange sorte mærker på den finansielle historie, renten kredit vil stige højere end du nogensinde kan håndtere.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *