London bygherrer: badeværelse i træ. Del to.

Badekar med denne struktur ser mere end elegante, og som regel holde til den streng minimalisme. De fleste almindeligt de er en del af designernes samlinger, hvor udover dem er til stede en træ håndvask, receptor, vægpaneler og tilbehør, som gør det muligt for at skabe en helt færdige billede af et badeværelse plads som helhed.

Den tredje og mest populære type af træ badekar radikalt adskiller sig fra alle de foregående. I første omgang er deres vigtigste funktion ikke et stilfuldt moderne badeværelse design, men noget, tværtimod. De er bevidst arkaisk, sommerhus stil, som tiltrækker ikke desto mindre, og nogle gange endda stærkere, end den maleriske men lidt koldt minimalisme. Disse er virkelig direkte arvinger af disse samme primitive små bøtter og badekar, hvor i alle kontinenter og alle historie menneskeheden har badning.

Badeværelse produktionsteknologien for disse badekar er på samme tid enkel og kompliceret. På den ene side er de direkte efterkommere af en tønde, fordi de repræsenterer en bund og sider, lavet af separate boards, fastsættes af kobber eller messing bands. Tæthed er hovedsageligt nås præcis justering af alle elementer med hinanden, og brug af moderne fangere er kun en ekstra faktor. Metoden til vandtæt træforarbejdning her er cirka det samme som med fade.

Form af badekar af denne type er normalt cirkulære eller ovale, som bestemmes af produktionen ejendommeligheder. Bøtter stærkt minde om deres prototype, og ligne faldets fade. Alt i alt, for eksempel “en ofuro” badekar i en moderne version næsten ikke adskiller sig fra dem, i deres gange ødslet samuraier efter kampe.

Af den måde, er badekar og skrifttyper, lavet efter en mode og stil af en cask udstyret af hydro- og luft-massage, hvilket gør dem endnu mere attraktive. Og det er i første omgang ikke en designer indfald eller en stilfuld udsmykning af interiøret, men snarere en pragmatisk ting, udtænkt for at udnyttes hele tiden i en almindelig ordning. Men forkæle ikke et forfængeligt håb – badekar-fade er ikke så billige.

Ulemper og ubestridelige https://terrassebrædder.dk fordele.

Følelser, skænket af badning i bud og naturlige gamle knus af træ badekar, er uforlignelig. Det er virkelig det, som det er værd at tage visse udgifter, ofre og indsats. Hvad kan blive matchet med en fornøjelse af at røre en poleret rige træ… Glæde er forstærket af en subtil æstetik af hændelsen. Aura kan ikke udgik af en levende træ blok, efterlignes eller forfalsket. I modsætning til den udbredte opfattelse er det nu teknisk muligt at bygge i en træ badekar hydro og luft-massage systemer, og også at udstyre dem med farveterapi apparater. Ikke desto mindre eksisterer en række temmelig strenge restriktioner.

Som bekendt funktioner af badekar i vores huse er ofte ikke begrænset til deres direkte formål og er lidt udvidet, dvs folk ikke kun bade derinde selv men vaske deres firbenede venner. Så godt, i tilfælde af et træ badekar er det helt udelukket.

Man skal vælge kosmetik med en speciel grundighed. Pleje og rengøring en kostbar artikel bør gøres strengt i overensstemmelse med fabrikantens anvisninger. Ordentligt, for større hygiejnisk procedurer, bør man bedre har en separat brusekabine, forlade badekar udelukkende til fornøjelse og afslapning og så vidt muligt ikke bruge det alvorligt. Mærkeligt som det lyder måske, er det for godt for sit direkte formål, det er for simpelt badning… .

Der er ingen fortælle, at nu træ sammen med støbejern, akryl og stål er en sædvanlig materiale til fremstilling af badekar. Det er stadig et andet element, det er smart. Men træ badekar kan ikke betragtes som en særlig exotics, en sjælden udelukkelse fra fælles regler, som det var flere år siden. Og hvis det kun for nylig fandtes der kun en eller to modeller, og hver var en unik sjældenhed, nu producenter af kostbare badeværelse inventar har dannet et tilstrækkeligt store tilbud, og i forskellige badeværelse stil løsninger på dette. Dette, selvfølgelig, er dyrt, og vil altid være dyre, men hvor der er et ønske om at besidde en ønskede nye badeværelse design, findes ingen andre hindringer!

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *